Місто

​Чого хочуть житомирянки на 8 Березня. Опитування

7 March 2019, 13:40

Чого очікують та який подарунок бажають отримати житомирянки у Міжнародний жіночий день 8 Березня цікавилися кореспонденти Житомир.info.

«Всі жінки хочуть завжди одного і того ж: щастя, уваги, радості. Жінки хочуть, щоб чоловіки на них звертали увагу, говорили компліменти, дарували квіти і подарунки. Щоб кожен день приносив радість і благополуччя, а для цього треба, щоб в нашій країні не було війни. Тому я вважаю, що всі жінки на 8 Березня хочуть закінчення війни», - розповідає Анна.

«Миру в нашій країні і щоб діти наші були здорові. Я хотіла б отримати квіти», - каже Олена.

«Я ніяких особливих подарунків на 8 Березня ніколи не чекала і не очікую, тому що передусім це свято весни у душі жінки і ще раз підкреслена зайва увага від чоловіків. Це, мабуть, знаменує це свято. Я буду просто рада ще раз отримати щиру посмішку від чоловіка і мені цього достатньо», - говорить Наталія.


«Я хочу шоколаду», - відповідає Марина.

«А я хочу відпочити», - додає Анастасія.

«Думаю, що зараз всі жінки України найбільше хочуть, щоб війна закінчилася і щоб все було гаразд в країні. А там буде як буде. Решту купимо», - ділиться Анна.

«Головне - це бути здоровим та щасливим, а в кожного поняття щастя своє. Очікую щирості і вміння бути справжнім чоловіком», - коментує Олена.

«Я хочу, щоб мої діти були щасливі, здорові і внуки також. І щоб у мене все було добре», - каже Наталія.

«Ми - жінки, маємо оберігати один одного, тому що ми - жінки відчуваємо, як вам пояснити, цю витривалість, терплячість жіночу. Ми повинні навіть жінка жінку за це поважати та берегти», - говорить Зінаїда.

Якими подарунками чоловіки збираються дивувати своїх жінок, скільки готові на це викласти з кишені й, власне, чи вважають Міжнародний жіночий день святом, дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: 8 березня свято опитування  
Матеріали по темі