Здоров'я

Підтягнути контур обличчя чи видалити грудки Біша? Кваліфікована консультація пластичного хірурга на 30% дешевше до кінця місяця

7 March 2019, 15:18

Весна завжди відкликається у жіночому серці бажаннями змін та оновлення. Але і кожен рік додає жінці бажання, а згодом і необхідність для більш кардинальних заходів по догляду за шкірою та антивікових процедур.

Медичний центр «Відновлення» пропонує виконати омолодження шиї та нижньої третини обличчя за допомогою ліфтингу та ліпосакції, блеферопластики, підтяжки брів. Також пластичний хірург центру може надати кваліфіковану консультацію стосовно видалення грудок Біша (а також допомогти позбутися їх).

В центрі також виконуються інші пластичні операції по корекції форми та розмірів вушних раковин, омолоджуючі операції, ліпосакції обличчя, шиї та інших частин тіла.

Детальніше ознайомитися повним переліком пластичної хірургії можна на сайті центру https://vidnovlennya.center/uk/consultation/konsul... або задавши запитання на сторінку Фейсбук https://www.facebook.com/Vidnovlennia/

Незважаючи на те, що рішення робити операцію чи ні приймає пацієнт, медичний центр «Відновлення» рекомендує ретельно проконсультуватися з професійним хірургом, який допоможе зважити всі за і проти. Тільки у березні діє знижка у 30% на консультацію пластичного хірурга.

Записатися на консультацію можна у клініці «Відновлення» за телефоном (068) 073-58-60 або за адресою м. Житомир, вул. Любарська, 4.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі