Події

​У Житомирській області палала суха трава на полі, а згоріли дерев’яний сарай і хата

11 March 2019, 09:37

У селі Горіхове Коростишівського району згорів дерев'яний сарай і зайнявся дах житлового будинку. Рятувальники припускають, що займання спричинила палаючий поряд на полі сухостій.

Про це 10 березня повідомила прес-служба управління ДСНС в Житомирській області.

«9 березня о 12:20 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння господарчої будівлі, що розташована в с. Горіхове Коростишівського району. До рятувальників зателефонував очевидець події. Чоловік, проходячи неподалік, побачив густий дим. Коли підбіг ближче, то зрозумів, що горить будівля. По прибуттю чергового караулу вогнеборців полум’ям було охоплено повністю дерев’яну господарську будівлю. Через суху та вітряну погоду полум’я швидко розповсюджувалося та дісталося даху житлового будинку, що розташований поруч. З’ясувалося, що за декілька метрів від будівлі на полі горів сухостій», - йдеться у повідомленні.

Завдяки умілим діям бійців ДСНС вже о 13:00 пожежу вдалося локалізувати, а о 14:30 – повністю ліквідувати. Внаслідок події вогнем знищено господарську будівлю, проте надзвичайники не допустили повного знищення оселі, полум’я знищило лише 40 кв.м покрівлі. Остаточна причина пожежі наразі встановлюється фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, «Жіночий день» рятувальники Житомирської області назвали «пекельним»: горіла суха трава на 60 га.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник сухостій вогонь  
Матеріали по темі