Події

​У Житомирській області пенсіонер на ВАЗ збив 5-річну дівчинку, яка перебігала дорогу

11 March 2019, 11:03

Протягом вихідних, 8-10 березня, в Житомирській області сталося дві дорожньо-транспортні пригоди, в яких постраждали пішоходи.

Про це 11 березня повідомляє прес-служба ГУНП в Житомирській області.

«Унаслідок дорожньо-транспортних пригод серйозні травми отримала 5-річна жителька Ємільчинського району, а у м. Малині загинув 68-річний місцевий житель. За обома фактами розпочаті досудові розслідування», - йдеться у повідомленні поліції.

Так, 8 березня близько 11.40 у с. Середи Ємільчинського району водій автомобіля ВАЗ-210994-20, 71-річний житель райцентру, здійснив наїзд на пішохода, 5-річну дівчинку, яка, за попередньою інформацією, перебігала дорогу. Унаслідок ДТП дитина отримала травми та була ушпиталена до відділення інтенсивної терапії районної лікарні.

10 березня близько 19.00 у м. Малині водій автомобіля «Volkswagen Т4», 65-річний місцевий житель, рухаючись вулицею Грушевського, здійснив наїзд на пішохода, 68-річного малинчанина. Попередньо встановлено, що чоловік мав вади зору та раптово вийшов на проїжджу частину. Унаслідок ДТП пішохід отримав травми, несумісні з життям. Медики констатували його смерть.

Фото поліції

«Нині за обома фактами розпочато кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває встановлення всіх причин та обставин подій», - йдеться у повідомленні прес-служби ГУНП в області.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 5 березня 2019 року неподалік Житомира, на повороті до смт Гуйва, вантажний Mercedes зіштовхнувся з приміським маршрутним автобусом № 115 «Житомир – Озерне». За першочерговою інформацією стало відомо про двох травмованих – пасажирів автобуса, згодом поліція повідомила про травмування однієї людини – пасажира вантажівки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія ГУНП пішохід дитина  
Матеріали по темі