Місто

​Управлінню культури не вдалося закупити послуги з оренди екранів у Житомирі

11 March 2019, 13:13

Управління культури Житомирської міської ради не закупило послуги з технічного супроводження світлодіодних відеоекранів та показу відеопродукції.

11 березня 2019 року тендер на оренду 6 екранів відмінили через подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій.

Єдиним учасником торгів, оголошених 21 лютого 2019, стала київське товариство «Платформа», керівник якого – Андрій Василенко. Основний вид економічної діяльності вказаного ТОВ – дослідження кон’юнктури ринку та виявлення громадської думки. Вартість пропозиції фірми – 34,7 тис. грн за одну послугу без ПДВ, або 208,3 тис. грн за 6 послуг, або 249,9 тис. грн з ПДВ.

Оренду відеоекранів мали закупити до кінця 2019 року для трансляції міських заходів культурного спрямування.

Нагадаємо, у серпні 2017 виконком дозволив житомирському товариству «Ростмедіа.ТВ» розмістити на вулиці Михайлівській до 2022 року екран для прямих трансляцій.

«Мається на увазі розміщення екрану, який буде транслювати концерти, які будуть проходити на Михайлівській, футбольні матчі, інші заходи. А в інший час транслюватиме рекламу, в тому числі й соціальну», - пояснював тоді мер Житомира Сергій Сухомлин.

У 2018 році в центрі Житомира збиралися повісити ще два рекламних телеекрани.

Як повідомляв Житомир.info, 4 березня 2019 заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов похвалив управління культури Житомирської міськради за економію 47% на закупівлі рекламної продукції та банерів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: управління культури тендер торги екран  
Матеріали по темі