Місто

На початку квітня у Житомирі планують провести благодійну акцію «Біжу за життя»

11 March 2019, 15:55

У Житомирі 6 квітня хочуть провести благодійну акцію «Біжу за життя», мета якої - популяризації здорового способу життя та залучення громадськості до підтримки онкохворих дітей.

Проект рішення виконавчого комітету «Про проведення в м. Житомирі спортивно-благодійної акції «Біжу за життя» 11 березня 2019 року опублікований на сайті міської ради.

«Відповідно до міської цільової програми розвитку галузі фізичної культури і спорту на 2016-2020 роки, з метою популяризації здорового способу життя, залучення громадськості до підтримки онкохворих дітей, шляхом організації пробігу центральними вулицями міста, відповідно до статей 32, 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив: управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради спільно з підвідомчими установами та громадською організацією «Родинний клуб бігу» забезпечити проведення 6 квітня 2019 року у м. Житомирі спортивно-благодійної акції «Біжу за життя», - йдеться в проекті рішення.

Згідно з проектом, патрульна поліція має встановити на перехрестях вулиць міста пости та забезпечити перекриття бульвару Новий на час проведення спортивно-благодійної акції «Біжу за життя».

КП «УАШ» має до 6 квітня провести ямковий ремонт вулиць, по яким буде пролягати легкоатлетичний забіг.

Як повідомляв Житомир.info, виконуючий обов’язки начальника КП «УАШ» Дмитро Павлов зазначив, що роботи з ліквідації аварійних ямковостей припинено до квітня місяця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком проект рішення акція "Біжу за життя"  
Матеріали по темі