Політика

Нацкорпус та Нацдружини приїхали у Житомир на зустріч президента Порошенка з виборцями

11 March 2019, 17:53

Представники партії «Національний корпус» та організації «Національні дружини» приїхали у Житомира на зустріч кандидата в президенти Петра Порошенка з виборцями, яка 11 березня проходить на майдані Корольова.

Кілька десятків людей в одязі з відповідною символікою тримають у руках плакати «Свинарчуків за грати».

Прийшли на зустріч з президентом-кандидатом й місцеві «активісти» з плакатами «Порошенко очільник корупції», «Брехня», «Порошенко порушник Конституції». Також є кілька людей з плакатами «#ХтоЗамовивКатюГандзюк».

Детальніше дивіться у сюжеті

За повідомленням «Української правди», 9 березня представники Нацкорпусу влаштували у центрі Києва акцію «День гніву» та прийшли на вул. Банкову під Адміністрацію президента з вимогою покарати причетних до розкрадань в «Укроборонпромі», в яких звинувачують оточення президента, зокрема батька і сина Гладковських (колишнє прізвище Свинарчуки). Під час акції сталися сутички, після яких у поліції заявили про трьох потерпілих правоохоронців.

Представники Нацкорпусу вирушили також до Черкас, де у суботу, 9 березня, перебував президент Петро Порошенко і намагалися прорватися до нього під час його виступу зі сцени. У поліції заявили, що внаслідок спроби представників Нацкорпусу прорватися до президента постраждали 22 поліцейських.

Свою акцію у Житомирі представники «Національного корпусу» знімали на відео


Нагадаємо, на «народну зустріч» з Петром Порошенком людей привозили автобусами, на майдані Корольова встановили «рамки» та перекрили прилеглі вулиці.

Як повідомляв Житомир.info, 11 березня 2019 року в рамках робочого візиту у Житомир президент Петро Порошенко взяв участь в засіданні Ради регіонального розвитку Житомирщини на заводі «Кромберг енд Шуберт» та відвідав десантників 95-ї бригади.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Нацкоркус Нацдружини Порошенко  
Матеріали по темі