Політика

Автор фото «втечі президента» на мітингу в Житомирі: Порошенко не тікає, а йде до людей

12 March 2019, 10:41

Ввечері 11 березня у Facebook почали поширювати світлину житомирського фотографа Леоніда Шевчука з мітингу президента Петра Порошенка у Житомира.

«Користувачі соцмережі обговорюють фото президента Петра Порошенка в Житомирі, який біжить по калюжі. Відповідний знімок з'явився у Faceboоk. За їхньою інформацією, президент "втік" зі свого передвиборчого мітингу в Житомирі, після того, як місцеві мешканці досить холодно його зустріли. На фото видно, як Порошенко біжить по калюжі, тоді як його наздоганяють охоронці», - пише сайт «Кореспондент».

Згодом цей же сайт повідомив, що фотографія стала темою для фотожаб, які також розповсюджували у соцмережі.

Така реакція змусила Леоніда Шевчука вранці 12 березня пояснити, що фото зроблене до початку мітингу, і президент не «тікає», а йде до людей.

«Всім зрадофілам присвячується. Я - автор фото з Президентом, який ЙДЕ ДО ЛЮДЕЙ! Не тікає, а йде в натовп тисяч людей, в тому числі і натовп c опонентами. Ці фото, зроблені ДО мітингу, коли Порошенко тільки виходить до людей», - наголосив Леонід Шевчук.

Нагадаємо, 11 березня на анонсовану зустріч із кандидатом в президенти України Петром Порошенком прийшли кілька десятків людей із плакатами, більшість з яких стосувалася скандалу в «Укроборонпромі». Порошенко кілька разів у своїй промові згадував учасників акції, висловлюючи впевненість, що люди з плакатами аж ніяк не сприяють єдності українців, діють в інтересах агресора і ледве не в особистих інтересах Путіна, а на завершення назвав їх акції «проплаченими».

Як повідомляв Житомир.info, 11 березня 2019 року в рамках робочого візиту у Житомир президент Петро Порошенко взяв участь в засіданні Ради регіонального розвитку Житомирщини на заводі «Кромберг енд Шуберт» та відвідав десантників 95-ї бригади.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Порошенко мітинг кандидат фотограф Шевчук  
Матеріали по темі