Події

Житомирські патрульні виклали відео погоні за автомобілем, водій якого проігнорував вимогу зупинитися

12 March 2019, 11:05

11 березня на Корбутівці у Житомирі патрульні затримали водія автомобіля, який заволодів речами та автомобілем своєї знайомої.

Про це зранку 12 березня патрульна поліція повідомила у фейсбук.

«11 березня, під час патрулюванню по вулиці Чуднівській у Житомирі, інспектори патрульної поліції помітили автомобіль ЗАЗ, який рухався з порушенням правил дорожнього руху (не працювала ліва фара в режимі ближнього світла). Патрульні поліцейські надали громадянину вимогу про зупинку, однак останній проігнорував вимогу та почав тікати від патрульних. Чоловіка, який намагався уникнути зустрічі з поліцейськими, зупинили», - повідомила прес-служба патрульної поліції і виклала відео переслідування, на якому патрульне авто кілька кілометрів женеться за ЗАЗом, та перед шлагбаумом той врешті зупиняється.

У ході спілкування з порушником інспектори поліції виявили в нього ознаки сп’яніння: апарат «Драгер» показав у нього 1,3 проміле алкоголю (легка ступінь сп’яніння, ред.).

В салоні авто патрульні поліцейські виявили ноутбук, планшет та телевізор, які належали його знайомій та якими він разом з автомобілем ЗАЗ незаконно заволодів та їхав, аби збути викрадене, - інформує поліція.

На місце зупинки автомобіля інспектори патрульної поліції викликали працівників слідчо-оперативної групи.


Нагадаємо, у жовтні 2018 року патрульні зупинили в Житомирі легковик, водій якого у 15 разів перевищив допустиму дозу алкоголю і їхав без посвідчення.

Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2019 житель Житомирської області, який з ножем кидався на дружину, п’яним втікав від поліції на авто.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: алкоголь п'яний поліція автомобіль погоня  
Матеріали по темі