Фоторепортаж

Після зимової перерви у Житомирі продовжили реконструкцію скверу на Лятошинського. Фоторепортаж

12 March 2019, 14:13

12 березня у сквері на перехресті вулиць Лятошинського та Небесної сотні у Житомирі після зимової перерви знову розпочалися роботи з реконструкції.

Паркан, який 11 березня разом з білбордом, повалив буревій, вже встановили. Біля об’єкта стоїть автомобіль-бетонозмішувач, на території працюють кілька робітників.

Як повідомляв Житомир.info, сквер на Лятошинського почали реконструювати влітку 2018-го з будівництва паркану навколо об'єкта. Переможцем торгів з реконструкції стало ТОВ «АртХаус» з пропозицією 4 млн 937 тис. грн. Спонсором реконструкції є нардеп Вадим Кривенко. У липні 2018 року головний архітектор Житомира Юрій Безбородов розповів про те, що реконструкція скверу починається з демонтажу лавок, смітників та рекламних конструкцій.

Термін реконструкції двічі переносили: у листопаді 2018 – на грудень 2018, у грудні 2018 - на травень 2019 року «через документально підтверджені об’єктивні обставини». Що зробили у житомирському сквері на Лятошинського за два осінні місяці 2018 року - дивіться тут.

На виконкомі у січні 2019 мер Житомира Сергій Сухомлин доручив своєму заступнику Сергію Кондратюку розібратися зі сміттям на Лятошинського, яке почали викидати містяни. 18 січня 2019 біля паркану, який огороджує сквер на вулиці Лятошинського у Житомирі, невідомі викинулим рештки тварин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сквер Лятошинського ремонт реконструкція  
Матеріали по темі