Влада

У Житомирі під час чергового засідання суду у справі про вбивство бердичівлянки Юлії Козак заслухали нових свідків

12 March 2019, 21:58

12 березня у Богунському районному суді Житомира відбулось чергове засідання у справі про вбивство бердичівлянки Юлії Козак. У вчиненні злочину звинувачують її чоловіка Святослава Козака та його сестру Світлану Кустовецьку. Попередньо судом було направлено десять повісток за місцем проживання свідків. Сьогодні на засіданні із списку тих осіб з'явилося двоє: сусідки, які проживали у одному під'їзді з сім'єю Козак.

«Квартира Козаків знаходиться на першому поверсі, а моя квартира знаходиться на другому. З першого року, як вони почали проживати разом, ще будучи вагітною своїм сином, ми за Юлією почати помічати таке, що почали з'являтися синяки – на руках, на зап'ястях. Було таке дуже часто, що Юля могла не виходити на вулицю, тому що синець міг бути під оком, дуже часто Юля користувалася тональними кремами, замазуючи ці синяки. Майже з самого початку Святослав зловживав спиртними напоями. Я можу це сказати, тому що неодноразово бачили, що він був в стані алкогольного сп'яніння», – розповідає перший свідок Галина Вітранюк.

«Я на четвертому поверсі живу, він (ред. Святослав Козак) на першому поверсі жив, зустрічалися в під'їзді. Ми незнайомі були, лише бачилися у під'їзді. Він проживав із жінкою та дитиною. Ну як йшла на робота, то чула, що вони сварилися, та й усе. Я особисто попадала ну пару разів буквально, можливо, разів два чи три», – свідчить Тетяна Ходаківська.

Опісля того, як присутні заслухали двох свідків, до прокурора звернулася одна із суддів із вимогою не затягувати справу та на наступне засідання запросити й інших свідків, які отримали повістки.

Наступне судове засідання відбудеться 26 березня об 11-й годині.

Як повідомляв Житомир.info, 19 січня 2018 року у соціальній мережі Facebook бердичівляни розповіли про вбивство молодої жінки: чоловік побив і задушив дружину, матір свого 6-річного сина Юлію Козак. Святослава Козака затримали за підозрою у вбивстві дружини. 15 травня суд продовжив тримання під вартою чоловіку вбитої Святославу Козаку. 14 червня захисник обвинувачених у вбивстві бердичівлянки Юлії Козак клопотав, щоб його підзахисних судив суд присяжних.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд Козак засідання  
Матеріали по темі