Влада

У Житомирській ОДА обрали сім проектів громадських організацій, на реалізацію яких дадуть 417 тис. грн

13 March 2019, 16:30

У Житомирській області 7 громадських організацій реалізовуватимуть соціально-важливі проекти для населення області на загальну суму 417 тис. 225,4 грн.

Проекти погодила конкурсна комісія 13 березня під керівництвом заступника голови ОДА Ярослава Лагути, - пише прес-служба облдержадміністрації.

«Громадські організації мають працювати із державним та обласним бюджетами доповнюючи один одного, а не підміняючи функції. Якщо в бюджеті на соціальний захист або матеріальну допомогу передбачені певні кошти, то є певні структури, які ці функції виповнюють. Проекти мають бути цікавими і унікальними. Якщо ви хочете робити добру справу – робіть, а ми як влада підкажемо вам і допоможемо», – сказав Ярослав Лагута.

Конкурсна комісія затвердила такі проекти:

Назва проекту

Сума коштів, яку планується залучити з обласного бюджету

1.Проект ГО «Я – МАМА»: «Програма Soft Skills для дітей з інвалідністю»

34 тис. 680 грн

2.Проект ГО «Берегиня – Полісся»: «Від мрії до звершень»

100 тис. грн

3.Проект ГО «Милосердя»: «Затишок власними руками»

119 тис. 545 грн

4.Проект Житомирського обласного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів: «Покрова Пресвятої Богородиці, День захисника України, День українського козацтва – символи консолідації українського народу»

6 тис. 45 грн

5.Проект Житомирського обласного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів: «Школа здорового та активного довголіття»

19 тис. 640 грн

6.Проект Житомирської обласної організації УТОС «Пізнаємо край на дотик і на слух»

50 тис. 350 грн

7.Проект Житомирської обласної організації людей з інвалідністю «Молодь.Жінка.Сім’я» «Впровадження конвенції ООН про права осіб з інвалідністю в Житомирській області»

86 тис. 995 грн

Як повідомляв Житомир.info, 12 березня у Житомирі конкурсна комісія обрала 10 соціально-культурних проектів, які планують реалізувати за кошти міського бюджету.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА ГО проект кошти  
Матеріали по темі