Влада

На посаду начальника управління транспорту Житомирської міськради є чотири претенденти

14 March 2019, 11:04

У Житомирській міській раді 13 березня 2019 року закінчився прийом документів на посаду начальника управління транспорту і зв’язку.

Про це у коментарі Житомир.info 14 березня розповіли у відділі кадрів та з питань служби в органах місцевого самоврядування Житомирської міської рада.

«Прийом документів завершився 13 березня. На посаду начальника управління транспорту подали документи 4 особи. Коли відбудеться конкурс – ще не вирішили», - розповіли у відділі кадрів.

В Єдиному державному реєстрі декларацій Житомир.info знайшов декларації двох кандидатів на посаду начальника управління транспорту міської ради: Костянтина Підпокровного, який на початку 2018 року звільнився з посади начальника служби пасажирських перевезень комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Тролейбусне управління». Декларацію кандидата на посаду Підпокровний опублікував 13 березня 2019 року. Нагадаємо, Костянтин Підпокровний вже працював начальником управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради і був звільнений 28 серпня 2013 року.

Ще один претендент на посаду начальника управління транспорту та зв’язку Житомирської міської ради Сергій Лазарєв опублікував декларацію 5 березня 2019 року. Працював Лазарєв у житомирському ТТУ на посаді інженера з комплектації устаткування й матеріалів.

Як повідомляв Житомир.info, 28 січня 2019 року мер Сергій Сухомлин підписав розпорядження про звільнення з 31 січня 2019 року Грищука Михайла Володимировича, начальника управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради за власним бажанням. Відповідно до декларації за 2018 рік, звільнений за власним бажанням начальник управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради Михайло Грищук за рік на посаді отримав 336 тис. 662 грн зарплати. 1 лютого на сайті ТТУ з’явилося звернення профспілкового комітету комунального підприємства до Сергія Сухомлина з приводу звільнення начальника управління транспорту та зв'язку Житомирської міської ради Михайла Грищука.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конкурс управління транспорту посада Підпокровний Лазарєв  
Матеріали по темі