Події

У Житомирській області ревнивець підпалив будинок, у якому спала його колишня подруга

14 March 2019, 13:14

Уночі родина, яка проживає у приватному будинку у м. Коростені Житомирської області, прокинулась від запаху гарі. З’ясувалось, що палало горище.

Поліцейські встановили, що підпалом будинку молодій господарці через ревнощі намагався помститися колишній хлопець, - повідомив 14 березня відділ комунікації поліції Житомирської області.

«До Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення від пожежних про загоряння житлового будинку у м. Коростені. На момент прибуття поліцейських на місце події рятувальники уже локалізували пожежу. Вогонь пошкодив частину покрівлі будівлі. Правоохоронці з’ясували, що у будинку проживала молода сім’я. Коли виникла пожежа, люди спали й, на щастя, вчасно устигли прокинутись і вибратися надвір, тож ніхто внаслідок пожежі не постраждав», - описують подію у поліції.

За висновками експертизи, причиною загоряння стало занесення стороннього джерела вогню. У вчиненні протиправних дій поліцейські обґрунтовано запідозрили 24-річного парубка. Раніше він мав дружні стосунки з молодою господинею. Свою вину він визнав і розповів, що вдався до злочину через ревнощі. Уночі дістався горища будинку по драбині й підпалив покрівлю.

За даними відділу комунікації, його дії поліція кваліфікувала як умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу (ч.2 ст.194 ККУ). За це чоловік може отримати від 3 до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у жовтні 2018 у місті Баранівка Житомирської області горів магазин, в який хтось заніс автомобільну шину і підпалив, а в Житомирі "приборкували" чоловіка, який порізав собі шию і збирався підпалити будинок.

Як повідомляв Житомир.info, навесні 2018-го 26-річний молодик у Пулинському районі підпалив хату через конфлікт з її господинею.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: підпал поліція Коростень  
Матеріали по темі