Влада

Міськрада в Житомирській області оголосила конкурс на кращий проект скульптури Тарасу Бульбі-Боровцю, призовий фонд – 50 тис. грн

14 March 2019, 14:00

Олевська міська рада оголосила відкритий архітектурний бліц-конкурс на визначення кращої проектної пропозиції «Створення скульптурної композиції, присвяченої Олевській республіці та її засновнику Тарасу Бульбі-Боровцю».

Про це 14 березня інформує сайт Житомирської обласної ради з посиланням на Олевську міську раду.

«Метою конкурсу є відображення подій минулого і сьогодення у скульптурній композиції, присвяченій Олевській республіці та її засновнику Тарасу Бульбі-Боровцю; популяризація загальнолюдських цінностей; виховання у жителів та гостей міста високих моральних якостей та бережного і відповідального ставлення до оточуючого архітектурного середовища», - йдеться у повідомленні.

До участі у конкурсі запрошуються фізичні та юридичні особи фахівці, авторські колективи. Вітається участь у конкурсі фахівців у галузі архітектури, урбаністики, кураторів сучасного мистецтва, студентів, що здобувають фах архітектора (скульптора).

Конкурс проводиться з 25 лютого по 23 травня 2019 року. Заявки приймаються на е-mail: olevsk_miskrada@ukr.net (у темі листа вказати «на участь у конкурсі») або поштою чи особисто за адресою: вул. Володимирська, 2 м. Олевськ, 11000.

Призовий фонд становить 50 тис. грн. Переможець конкурсу має право на подальше розроблення (чи участь у розробленні) проектної документації.

Конкурсні проектні пропозиції приймаються до 26.04. 2019 р. Дедлайн – 18.00 год. 26.04.2019 року.

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2018 року на сесії Житомирської облради депутат, голова фракції ВО «Свобода» Сидір Кізін пропонував оголосити 2018 рік в області роком Тараса Бульби-Боровця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бульба-Боровець конкурс скульптура міськрада Олевськ  
Матеріали по темі