Події

​У Києві житель Житомирської області, якого розшукували за грабіж та крадіжку, попався на розбої

15 March 2019, 10:18

У Києві 31-річний житель Житомирської області разом з товаришем побили киянина, а потім вимагали гроші, погрожуючи ножем. Згодом з'ясувалось, що затриманий також розшукувався поліцією за грабіж та крадіжку.

Про це 14 березня повідомила прес-служба поліції Києва.

«Правопорушник із товаришем спочатку побив киянина, а потім, погрожуючи ножем, вимагав у нього кошти. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Спільника затриманого розшукують», - йдеться у повідомленні.

До чергової частини Святошинського управління поліції в місті Києві від місцевого мешканця надійшло повідомлення про те, що на вулиці Тулузи на нього напали двоє незнайомців та намагалися відібрати гроші. На місце події направили слідчо-оперативну групу.

Прибувши за вказаною адресою, слідчі поспілкувались із заявником, який повідомив, що спочатку із чоловіками виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. У результаті один із них дістав ніж та вимагав гроші. Проте потерпілий почав чинити опір, тому зловмисники втекли. Також киянин повідомив оперативникам прикмети нападників.

Отримавши повідомлення, оперативники Святошинського району столиці відразу почали відпрацьовувати територію. Працівники поліції протягом години встановили місцезнаходження одного із учасників розбійного нападу.

«Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 31-річний уродженець Житомирщини, який знаходиться у розшуку за вчинення грабежу та крадіжки. Наразі зусилля правоохоронців спрямовані затримання іншого співучасника розбійного нападу. За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна», - повідомили в поліції.

Нагадаємо, 6 березня 2019 року в Києві поліція затримала жителя Житомирської області, у якого виявили гранати, ніж та наркотики.

Як повідомляв Житомир.info, за один день, 21 лютого 2019 року, у Житомирі сталося два розбійних напади: на торговельний офіс та ювелірну майстерню. Згодом поліції вдалося затримати одного з трьох розбійників, суд обрав йому міру запобіжного заходу – тримання під вартою без права внесення застави.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розбій грабіж крадіжка бійка поліція Київ  
Матеріали по темі