Суспільство

​Студенти Житомирського автомобільно-дорожнього коледжу проходитимуть практику в Укртрансбезпеці

15 March 2019, 12:38

Очільник Житомирського автомобільно-дорожнього коледжу та голова Державної служби України з безпеки на транспорті 15 березня підписали меморандум про співпрацю між навчальним закладом та Укртрансбезпекою. У документі йдеться про стажування та проходження практики студентів. Угода підписана на один рік, у подальшому за бажання обох сторін її можливо продовжити.

«Укртрансбезпека підписує угоди на сьогоднішній день з навчальними закладами, вищими навчальними закладами і професійними, зокрема, в транспортній галузі. Ми це робимо, в першу чергу, для того, щоб залучати молодих людей, молодих фахівців на практику до Укртрансбезпеки, а також на стажування. Аби омолоджувати нашу службу та давати шанс молоді, яка б хотіла йти далі працювати і розвивати транспортну галузь. Нам дуже приємно, що, зокрема, і Житомирський автомобільно-дорожній коледж відгукнувся на нашу пропозицію. Студенти коледжу будуть мати можливість проходити у нас практику з нашим територіальним управлінням в Житомирській області. Така угода підписана на цей рік. Ми можемо її оновлювати, можемо щось додавати. Ми хочемо співпрацювати з навчальними закладами на постійній основі», – розповідає голова Державної служби України з безпеки на транспорті Михайло Ноняк.


«На сьогоднішній день ми готуємо молодших спеціалістів із п'яти спеціальностей: автомобільні механіки, дорожні механіки, дорожні будівельники, організація та регулювання дорожнього руху і бухгалтера. Працюють вони, як і в дорожній галузі, так і на підприємствах транспорту. І сьогодні ми заключили угоду ще із трансінспекцією. Це також напрям підготовки наших випускників. І я думаю, що у нас налагодиться ця робота і буде куди йти і випускникам, які займаються організацією врегулювання дорожнього руху», – зазначає директор Житомирського автомобільно-дорожнього коледжу Олександр Ніколенко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Автодор Укртрансбезпека студент практика навчання освіта  
Матеріали по темі