Фоторепортаж

​На набережній у житомирському парку кипить робота: ріжуть дерева, розчищають чагарники, розбирають доріжки та сходи. Фоторепортаж

15 March 2019, 14:27

З приходом весни у житомирському парку закипіла робота з капітального ремонту та благоустрою території набережної річки Тетерів.

Під пішохідним мостом нині працює техніка. Вже зрізали десятки дерев, розчищають чагарники, розбирають стару плитку на пішохідних доріжках та східцях. Розпочались роботи і в старих альтанках.

Нагадаємо, восени 2018 року у Житомирі провели тендер на І чергу реконструкції набережної річки Тетерів з облаштуванням об’єктів фізичної культури і спорту. Очікувана вартість закупівлі спершу становила 33,7 млн грн. Згодом в тендерну документацію вносились зміни та коригувалася ціна. Наприкінці грудня 2018 року управління капітального будівництва Житомирської міськради уклало договір з переможцем торгів ДП «Фаворит ОПТ» ЗАТ «Фаворит», яке зобов’язалось здійснити реконструкцію набережної за 16,4 млн. грн.

Задля благоустрою набережної у житомирському парку мають зрізати близько 200 дерев, 120 з яких – здорові.

У січні 2019 року в інтерв’ю Житомир.info мер Житомира Сергій Сухомлин розповідав, що заплановані роботи на набережній у Житомирі переможець тендеру «Фаворит ОПТ» має завершити до 1 вересня поточного року.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці жовтня 2018 року мер Житомира Сергій Сухомлин анонсував проект реконструкції набережної річки Тетерів у парку імені Гагаріна, який реалізують за кошти Європейського Союзу.

Раніше про наміри влади Житомира облаштувати спортивні зони на набережній в парку Гагаріна та розробити новий пішохідний маршрут вздовж берега річки в в ефірі програми «Діалоги» розповідав тодішній заступник мера Матвій Хренов.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: набережна ремонт реставрація парк  
Матеріали по темі