Місто

В ОДА звітують: на стадіоні «Полісся» в Житомирі встановили 70% металоконструкцій під накриття та монтують освітлення

19 March 2019, 13:02

Центральний стадіон «Полісся» – це наймасштабніший проект ДФФР у Житомирській області. Будівельні роботи тривають – вже встановили 70% металоконструкцій під накриття та монтують освітлення.

Про це розповів директор департаменту регіонального розвитку ОДА Євген Кульчицький, пише 19 березня прес-служба облдержадміністрації.

«Погодні умови сприяють ремонтним роботам. На сьогоднішній день на стадіоні вже встановили 70% металоконструкцій під накриття трибуни. Ведуться роботи із влаштування освітлення футбольного поля», – розповів Євген Кульчицький.

Він додав, що нині також працюють над газонним покриттям універсального майданчика. Також тривають пуско-налагоджувальні роботи для обігріву поля та роботи з благоустрою. Крім цього, на стадіоні вже завершили заміну теплотраси та основні роботи на північній трибуні.

Нагадаємо, 1 березня під час брифінгу голова Житомирської ОДА Ігор Гундич сказав, що центральний стадіон «Полісся» планують відкрити протягом 2019 року.

Як повідомляв Житомир.info, реконструкцію футбольного поля з 2016 року проводить житомирська фірма «Елітбуд-1».

27 червня 2018 року Ігор Гундич розповідав, що центральний житомирський стадіон «Полісся» планують відкрити до кінця року, що минув. А в жовтні 2018-го заступник голови Житомирської облдержадміністрації Роман Щебетов повідомляв, що на стадіоні монтують конструкцію для накриття трибуни та влаштовують фінальний шар асфальтного покриття навколо поля. У коментарі Житомир.info в жовтні 2018 року заступник голови ОДА Роман Щебетов казав, що підрядник робить вся для того, аби завершити реконструкцію стадіону до кінця листопада.

16 лютого голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич виїхав на об’єкти, де нині проводяться ремонти, зокрема він перевірив, як просуваються роботи на стадіоні «Полісся». Про свої враження від побачено Ігор Гундич розповів у Facebook, зазначивши, що збиратиме на жорстку розмову замовників та виконавців ремонтних робіт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стадіон "Полісся" реконструкція Кульчицький реконструкція ОДА  
Матеріали по темі