Місто

Сухомлин, Черняхович та Розенблат обговорили реконструкцію набережної в житомирському парку

19 March 2019, 14:41

19 березня відбулась виїзна нарада за участі міського голови Сергія Сухомлина, радника міського голови Олександра Черняховича, представників управління капітального будівництва та підрядників щодо реконструкції набережної річки Тетерів.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

«Під час наради оглянули територію та вже виконанні роботи, поспілкувалися з підрядником стосовно організації подальших робіт із реконструкції та графіків виконання робіт. Реконструкція відбувається за сучасним проектом. Роботи з реконструкції проходять згідно запланованих графіків», - йдеться у повідомлені.

На сьогоднішній день підрядником ДП «Фаворит ОПТ» виконано такі роботи: проведено демонтаж старої плитки; згідно акта обстеження зрізано аварійні дерева; проводяться демонтажні та підготовчі роботи по всій території.

У проекті першою чергою капітального ремонту передбачено:

облаштування дитячого майданчику з 7-ма батутами і спортивним комплексом на площі 80 0 кв. м;

облаштування фітнес-зони з 10-ма блоками для занять фітнесом на площі 1500 кв.м;

облаштування зони для занять йогою з газоном, площею 100 кв.м;

будівництво амфітеатру зі сценою для виступів на 150 місць;

реконструкція існуючих альтанок;

створення релакс-саду з посівом газонів і улаштуванням гранітних плит;

встановлення пункту для велопрокату;

встановлення 43 декоративних лавок на пішохідній доріжці.

На фото видно, що на нараді в парку підрядника представляла Олена Розенблат – одна із співзасновників фірми «Фаворит ОПТ», рідна сестра народного депутата Борислава Розенблата.

Нагадаємо, восени 2018 року у Житомирі провели тендер на І чергу реконструкції набережної річки Тетерів з облаштуванням об’єктів фізичної культури і спорту. Очікувана вартість закупівлі спершу становила 33,7 млн грн. Згодом в тендерну документацію вносились зміни та коригувалася ціна. Наприкінці грудня 2018 року управління капітального будівництва Житомирської міськради уклало договір з переможцем торгів ДП «Фаворит ОПТ» ЗАТ «Фаворит», яке зобов’язалось здійснити реконструкцію набережної за 16,4 млн. грн. Задля благоустрою набережної у житомирському парку мають зрізати близько 200 дерев, 120 з яких – здорові, відповідне рішення міськвиконкому ухвалили 5 грудня 2018 року.

Як повідомляв Житомир.info, в січні 2019 року в інтерв’ю мер Житомира Сергій Сухомлин розповідав, що заплановані роботи на набережній у Житомирі переможець тендеру «Фаворит ОПТ» має завершити до 1 вересня поточного року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: набережна Сухомлин парк Розенблат 
Матеріали по темі