Події

​У селі Житомирської області жінка спалювала сміття, а згоріли сарай, сінник та два сусідські автомобілі

21 March 2019, 09:13

У селі Ставки Радомишльського району пенсіонерка спалювала суху рослинність, але вогонь перекинувся на сусідське подвір'я та автомобілі.

Про це 20 березня у соцмережі повідомила Радомишльська РС У ДСНС України в Житомирській області.

«20 березня 2019 року на пункт зв’язку 16 державної пожежно-рятувальної частини міста Радомишль о 13 год. 53 хв. поступило повідомлення про те, що в с. Ставки по вул. Гагаріна, 23 а, горить господарча споруда. На гасіння пожежі було направлено одне відділення 16 ДПРЧ. Прибувши до місця пожежі, рятувальники встановили, що вогнем охоплено господарчу споруду, сінник та два легкових автомобіля. Внаслідок пожежі було знищено у гр. Василенко Н. Г. (пенсіонерка, 1935 р. н.) господарча споруда, сінник, у гр. Романівського О. В. 2 легкових автомобілі: DAEWOO ESPERO та DAEWOO ESPERO 2.0. На момент ліквідації о 15 год 31 хв. вдалося врятувати житловий будинок та господарчу споруду гр. Василенко Н. Г., які знаходилися поруч», - йдеться у повідомленні.

Як вдалося з’ясувати рятувальникам, пенсіонерка спалювала суху рослинність, а коли зрозуміла, що не може контролювати розповсюдження вогню, почала гасити підручними засобами. Оскільки погода була суха та вітряна, вогонь за лічені хвилини поширився на господарчу споруду, сінник, а згодом і на легкові автомобілі, що розміщувалися на сусідньому дворі. На щастя, односельчани не залишили жінку в біді, почали самостійно приборкувати вогонь з сторони житлового будинку, інші ж – телефонували до служби порятунку.

Нагадаємо, 18 березня у селі Острови Овруцького району вогонь із сухої трави перекинувся на гараж, 5 сараїв та 4 хати-пустки.

Як повідомляв Житомир.info, 15 березня 2019 року через суху вітряну погоду вогнеборці 16 разів виїжджали на гасіння сухої трави на території Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа Радомишль ДСНС  
Матеріали по темі