Влада

Начальник поліції Житомирської області прокоментував дії правоохоронців на мітингу Тимошенко

21 March 2019, 16:32

Поліція виставила кордон між представниками різних політичних сил і забезпечує правопорядок.

Про Житомир.info сказав начальник головного управління Нацполіції в Житомирській області Вячеслав Печененко, коментуючи сутичку на мітингу кандидата в президенти Юлії Тимошенко в Житомирі.

«Ми, не залежно від політичної приналежності, підтримуємо громадський порядок у передвиборчий час та під час виборчого процесу. І наша головна мета, як це було під час приїзду президента України і зараз, під час виступу кандидата в президенти Тимошенко, – підтримати громадський порядок, не дати можливість створити якусь конфліктну ситуацію. Тому, що в першому випадку (під час мітингу Петра Порошенка – ред.), що сьогодні ми виставили кордони поліції між представниками двох політичних сил для того, щоб цей конфлікт не переріс в якусь бійку, і все. Ми це забезпечили і будемо контролювати процес, поки не закінчиться масовий захід», - сказав Вячеслав Печененко.

Нагадаємо, 21 березня під час мітингу Юлії Тимошенко сталася сутичка між місцевими «активістами» та молодиками в цивільному, що порвали плакати проти Тимошенко. Після цього працівники поліції оточили місцевих, які обурювалися діями привезених «тітушок» та поліції, яка їх захищає.

Як повідомляв Житомир.info, 11 березня 2019 року на майдані Корольова у Житомирі проходила анонсована зустріч із кандидатом в президенти України Петром Порошенком, на яку приїхали представники Нацкорпусу та Нацдружин з плакатами щодо скандалу в «Укроборонпромі». Порошенко кілька разів у своїй промові згадував учасників акції, висловлюючи впевненість, що люди з плакатами аж ніяк не сприяють єдності українців, діють в інтересах агресора і ледве не в особистих інтересах Путіна, а на завершення назвав їх акції «проплаченими». За інформацією ЗМІ, одразу після виступу в Житомирі президент зібрав «на килим» місцевих силовиків і лютував.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мітинг Тимошенко поліція Печененко  
Матеріали по темі