Влада

​На управління Держслужби якості освіти в Житомирській області виділили 3,4 млн грн, з яких 2,8 млн грн піде на зарплату

22 March 2019, 11:44

Новостворене управління Державної служби якості освіти у Житомирській області отримає в 2019 році 3,4 млн грн, з яких 2,8 млн грн піде на оплату праці працівників даного управління.

Про розпорядження від 20 березня 2019 року «Про передачу у 2019 році деяких бюджетних призначень Міністерству освіти і науки для Державної служби якості освіти» повідомив Урядовий портал 22 березня.

«20 березня уряд прийняв розпорядження про передачу Державній служби якості освіти бюджетних призначень у сумі 58 млн 593,7 тис. гривень, передбачених в 2019 році у загальному фонді державного бюджету. Це дозволить забезпечити належне функціонування територіальних органів Державної служби якості освіти, які утворено в кожній області як юридичні особи публічного права», - йдеться в повідомленні.

Згідно даного розпорядження у 2019 році Житомирській облдержадміністрації за програмою «Здійснення виконавчої влади у Житомирській області», передбачено виділення 3412,1 тис. гривень: це видатки споживання, з них оплата праці становить 2796,8 тис. гривень.

Нагадаємо, 7 листопада 2018 року Кабмін створив управління Державної служби якості освіти в Житомирській області. За інформацією Урядового порталу, це створення такого управління дозволить оптимізувати проведення аудиту закладів освіти, надання рекомендацій закладам освіти щодо організації та функціонування власної внутрішньої системи забезпечення якості освіти, проведення експертизи та затвердження нетипових освітніх програм загальної середньої освіти, акредитації неурядових професійних організацій/агенцій, що здійснюватимуть незалежне оцінювання якості освіти і освітньої діяльності закладів загальної середньої освіти.

Як повідомляв Житомир.info, в травні 2018 року Держслужба якості освіти затвердила 8 програм для першокласників за стандартами Нової української школи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: освіта Кабмін управління якість освіти  
Матеріали по темі