Місто

​Рибоохоронний патруль разом зі студентами прибрали береги Тетерева у Житомирі

23 March 2019, 12:34

22 березня співробітники Житомирського рибоохоронного патруля разом зі студентами місцевих університетів прибирали береги річки Тетерів за двома локаціями.

Про перші результати проведеної акції «Чисті водойми – екологічно здорова країна» 22 березня рибоохоронний патруль прозвітував на свої сторінці у соцмережі.

«22 березня 2019 року у м. Житомирі в рамках проведення ініційованої Держрибагентством акції «Чисті водойми – екологічно здорова країна» та під запропонованим Житомирським рибоохоронним патрулем гаслом «Відроджується природа – відроджуємся ми!» проведено прибирання берегів річки Тетерів. Рибоохоронці спільно із викладачами та студентами Житомирських технологічного та агроекологічного університетів прибрали береги річки Тетерів біля «Королівської бочки» та біля водосховища «Житомирське» за ЖДТУ на Корбутівці», - розповіли в Житомирському рибоохоронному патрулі та додали, що це лише початок: 23 березня вони продовжуватимуть наводити порядок біля річок та на інших водних об’єктах Житомирської області.

Нагадаємо, 15 березня 2019 мер Житомира Сергій Сухомлин підписав розпорядження про «весняну толоку» у місті протягом шести тижнів.

Фоторепортаж з весняної толоки на вулиці Богунській та біля колишнього ліцею в Житомирі дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, жителі Житомирської області можуть долучитися до створення карти водойм, біля яких потрібно прибрати сміття.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Рибоохорона патруль прибирання сміття толока студент університет Тетерів берег водойма  
Матеріали по темі