Події

​На Польовій у Житомирі через недопалок згорів балкон квартири у багатоповерхівці

24 March 2019, 15:40

Пообіді 23 березня в одній з багатоповерхівок на Польовій у Житомирі сталася пожежа. Вогонь охопив балкон на 4-му поверсі будинку та ледь не перекинувся на сусідні помешкання.

Про це Житомир.info розповіли читачі, які стали очевидцями пожежі.

У прес-службі управління ДСНС в Житомирській області інформацію про подію, що сталася в суботу, 23 березня, у багатоповерхівці по вулиці Кібальчича, підтвердили.

«На пожежу виїжджали рятувальники двох ДПРЧ міста: одні працювали в середині квартири, інші подавали ствол з вулиці. На момент прибуття пожежників, мешканці квартири та гості, які на той момент перебували в приміщенні, самостійно залишили квартиру. Інші мешканці багатоповерхівки також не постраждали», - розповіли в прес-службі У ДСНС області.


У результаті пожежі, за інформацією рятувальників, балкон даної квартири вигорів повністю, кімната закоптилася. Проте рятувальникам вдалося вчасно приборкати полум’я і вогонь не розповсюдився на сусідні балкони та житлові приміщення. Причиною пожежі на балконі, за словами господаря-погорільця, міг стати недопалок, залишений кимось з його гостей, які на той момент були в квартирі.

Нагадаємо, 16 березня на проспекті Миру в Житомирі горіла квартира в 5-поверхівці, рятувальники винесли на вулицю непритомного чоловіка.

Як повідомляв Житомир.info, 13 березня 2019 року в центрі Новограда-Волинського горіла двокімнатна квартира на 4-му поверсі багатоповерхівки. На підлозі рятувальники знайшли непритомного 42-річного чоловіка, якого на руках винесли на свіже повітря.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС Польова  
Матеріали по темі