Місто

​У центрі Житомира на тротуар обвалилася частина бетонного оздоблення стіни дореволюційної будівлі

25 March 2019, 10:11

На розі вулиць Івана Кочерги та Великої Бердичівської обвалилася частина оздоблення фундаменту та стіни старої будівлі, у якій колись знаходилась стоматполіклініка.

Каміння та бетонне оздоблення стіни впало на тротуар, через що оголилася цегельна кладка дореволюційної будівлі. Це ускладнило рух для пішоходів, людям доводиться обходити брили, що валяються на землі. Крім того, пішоходи раз-пораз озираються на верх будівлі, чи бува не впаде решта оздоблення людям на голову.

Нагадаємо, 5 вересня 2018 року був підписаний договір купівлі-продажу будівлі колишньої стоматполіклініки на вулиці Велика Бердичівська, 33. За цим договором новий власник мав зберегти профіль об’єкта як медичного закладу та первісний (автентичний) вигляд дореволюційної будівлі, як у цілому, так і окремих його елементів.

Як повідомляв Житомир.info, 29 серпня 2018 року міська рада за 9 млн грн продала будівлю колишньої стоматполіклініки в центрі Житомира. Новим власником приміщення, загальною площею 687,9 кв.м, став 26-річний чоловік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стіна будівля ремонт Велика Бердичівська стоматполіклініка  
Матеріали по темі