Влада

Начальник житомирського ТТУ за три місяці отримав 65 тис. грн зарплати

25 March 2019, 13:06

Начальник комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» за три місяці минулого року отримав на цій посаді 65 тис. 369 грн зарплати.

Декларацію за 2018 рік Демчик оприлюднив 24 березня.

Крім зарплати в ТТУ, Євгеній Демчик минулого року отримував зарплату за основним місцем роботи в ТОВ ДК «Партнер-Інвест» - 29 тис. 792 грн та працював за сумісництвом у ФОП Романюк Велентина Віталіївне, де отримав 4 тис. 203 грн.

До речі, власницею ТОВ ДК «Партнер-Інвест», яке займається неспеціалізованою оптовою торгівлею, є Демчик Наталія Олександрівна – повна тезка дружини Євгенія Демчика, але в декларації інформація про цю власність відсутня.

Наталія Демчик до листопада 2018 року працювала завідувачем Житомирського обласного державного нотаріального архіву: 5 листопада минулого року вона оприлюднила декларацію перед звільненням. Зарплата дружини Демчика, яку вона минулого року отримала від головного територіального управління юстиції в Житомирській області, становила 115 тис. 830 грн, ще 60 тис. грн вона отримала в якості подарунка у негрошовій формі від Лознюк Галини Володимирівни. Очевидно, що подарунком стали два автомобілі 2006 р.в. по 30 тис. грн кожен – Ford Fiesta та Mitsubishi Pajero. Власницею цих двох автівок та причепу Beyerland Vitesse 1989 р.в., який коштував 10 тис. грн, Наталія Демчик стала 17 липня 2018 року.

Із нерухомості родина має лише квартиру у Житомирі площею 36 кв.м., яка з жовтня 2011 року належить донці Ангеліні.

Коштів на банківських рахунках чи готівки Євгеній Демчик не декларує.

Нагадаємо, екс-заступник мера Житомира Євгеній Демчик став начальником ТТУ з 10 вересня 2018 року. З 13 грудня обов’язки начальника комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» на період хвороби Євгенія Демчика виконував його заступник Максим Манухін. З 27 грудня Демичк пішов у відпустку за власний рахунок на 9 днів.

За 2017 рік Євгеній Демчик отримав лише 43 тис. 982 грн зарплати в ПП «Продмаркет Океан», яке належить депутату Житомирської міської ради від ВО «Батьківщина» Людмилі Кропивницькій.

Як повідомляв Житомир.info, 22 лютого 2019 року в Житомирському трамвайно-тролейбусному управлінні відбулись збори трудового колективу, де Євгеній Демчик розповідав про заборгованість по заробітній платі та недостатнє фінансування підприємства, а голова наглядової ради КП Владислав Пучич повідомив про догану Демчику.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Демчик декларація ТТУ 
Матеріали по темі