Події

На Хмельниччині 18-річний житель Любара без водійського посвідчення на бусі збив чоловіка: пішохід загинув на місці ДТП

25 March 2019, 13:47

Дорожньо-транспортна пригода сталася 24 березня близько 04.45 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» між селами Вишнопіль та Старий Остропіль Старокостянтинівського району Хмельницької області.

Про це 25 березня інформує сектор комунікації поліції Хмельницької області

«Попередньо встановлено, що 18-річний житель селища Любар Житомирської області на автомобілі «Мерседес Спринтер» скоїв наїзд на 37-річного жителя села Коржівка. У результаті ДТП пішохід від отриманих травм помер на місці події. Водій керував транспортним засобом без водійського посвідчення. Відповідно, патрульні винесли йому постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування) Кодексу України про адміністративні правопорушення», - йдеться у повідомленні.

Автомобіль поліцейські вилучили та помістили на штрафмайданчик. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає від 3 до 8 років позбавлення волі.

Наразі слідчі дії тривають. Працівники поліції з’ясовують усі обставини ДТП.

Як повідомляв Житомир.info, на автодорозі Овруч-Словечно, поблизу с. Черепин Овруцького району, 20 березня Toyota Camry вчинила наїзд на пішохода, 44-річного місцевого жителя, який раптово вийшов на дорогу. Унаслідок ДТП пішохід загинув на місці події.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Хмельницька область поліція мікроавтобус  
Матеріали по темі