Місто

​У Житомирській ОДА дали завдання приступити до ремонту вулиці Параджанова, яку розрили ще восени

25 March 2019, 14:59

Вулицю Паражданова у Житомирі, капітальний ремонт якої розпочався у вересні 2018 року, проте був призупинений у зимовий період, почнуть ремонтувати уже цього тижня. Таке завдання начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА Роман Крисюк дав підряднику на минулому тижні.

Про це він розповів у коментарі Житомир.info 25 березня.

«На минулому тижні у нас була технічна рада, на яку ми запросили підрядника і дали йому відповідне офіційне завдання: приступити до ремонту на відповідній ділянці на цьому тижні. Є сприятливі погодні умови, які дозволяють на даний час виконувати певні роботи по цьому об’єкту. Розпочати вони мають зі встановлення бордюрів на те місце, де вони повинні стояти», - розповів Роман Крисюк.

Начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури також додав, що згідно договору з підрядником, завершити капітальний ремонт дороги по вулиці Параджанова у Житомирі мають до 1 жовтня 2019 року.

Нагадаємо, капітальний ремонт вулиці Параджанова у Житомирі розпочали восени 2018 року. Згідно договору з підрядником - компанією «ALKE Insaat Sanaye ve Ticaret» мають капітально відремонтувати ділянку протяжністю близько 1,5 км, роботи триватимуть більше року - 13 місяців. За словами тодішнього радника мера Житомира Юрія Антіпова, чиста вартість ремонту дороги складе 31 млн грн.

Станом на 29 жовтня 2018 року на Параджанова у Житомирі вже зняли всі бордюри та замінили штучні споруди, готувалися до зрізання асфальту та заміни комунікацій. Тоді ж повідомляли, що два перших шари асфальту планують виконати до кінця 2018 року, а фінальний шар – уже на весні наступного року.

Як повідомляв Житомир.info, вулицю Параджанова у Житомирі ремонтуватимуть за кошти дорожнього фонду облдержадміністрації. Рішення про передачу ОДА функцій замовника на ремонт цієї вулиці ухвалили на засіданні виконкому Житомирської міської ради 20 червня 2018 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Крисюк Параджанова капремонт асфальт  
Матеріали по темі