Події

​За добу на трасі Київ-Чоп у Житомирській області дві вантажівки перевищили швидкість і протаранили колесовідбійники

26 March 2019, 10:28

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області упродовж доби сталося дві подібні аварії, у яких вантажівки протаранили колесовідбійники.

Про обидві дорожньо-транспортні пригоди Житомир.info повідомили читачі, які проїжджали повз.

Перша аварія сталася 25 березня в другій половині дня на трасі Київ-Чоп в Житомирській області поблизу села Царівка. За словами читачів, фура протаранила металевий відбійник, що розділяв смуги руху, і опинилася посеред дороги між двома колесовідбійниками.

«25 березня о 15.10 сталося ДТП на автодорозі Київ-Чоп водій, 1968 року народження, керуючи автомобілем Renault Premium, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням, в результаті чого здійснив наїзд на перешкоду, а саме на колесовідбійник. У наслідок ДТП транспортний засіб отримав пошкодження зі збитками. ДТП без потерпілих», - розповіли подробиці події у патрульній поліції Житомирської області.

Інша ДТП сталася вранці 26 березня. За словами очевидців аварії, вантажівка з написом «Сільпо» протаранила колесовідбійник. Дорожньо-транспортна пригода сталася на трасі Київ-Чоп у Коростишівському районі поблизу повороту до села Городське.

«26 березня о 7.14 на трасі Київ-Чоп сталася ДТП: водій, керуючи транспортним засобом, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, не дотримався безпечного бокового інтервалу та скоїв наїзд на колесовідбійник. При ДТП автомобіль та колесовідбійник отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. ДТП без потерпілих», - розповіли подробиці в патрульній поліції.

Нагадаємо, комунальне підприємство «Експлуатація штучних споруд» Житомирської міської ради виграло суд у водія фури, який внаслідок ДТП пошкодив колесовідбійник на проспекті Миру в Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, 25 березня 2019 року на майдані Путятинському у Житомирі сталася ДТП, бо водій Chevrolet вирішив раптово змінити смугу руху і «підрізав» Skoda.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Київ-Чоп фура ДТП поліція колесовідбійник  
Матеріали по темі