Політика

У Житомирі спостерігачами на президентських виборах зареєстрували представників ще трьох ГО

27 March 2019, 10:01

Житомирська окружна виборча комісія зареєструвала спостерігачами по округу №62 на виборах президента 31 березня 2019 року представників ще трьох громадських організацій.

Відповідні постанови оприлюднені на сайті Центральної виборчої комісії.

18 березня ОВК зареєструвала трьох спостерігачів від молодіжної організації НДП – ГО «Народно-демократична ліга молоді», 20 березня – шістьох від громадської організації «Авто Євро Сила» та п’ятьох представників ГО «Міжнародне товариство прав людини - Українська Секція».




Нагадаємо, окружна виборча комісія з виборів президента України територіального виборчого округу №62 (м.Житомир) зареєструвала п’ять офіційних спостерігачів від Нацдружин та представника громадської організації «Всеукраїнське об’єднання «Успішна варта» Сергія Фореста.

По інших п’яти округах Житомирської області станом на ранок 27 березня не оприлюднено жодної постанови ОВК про реєстрацію спостерігачів від громадських організацій, натомість ОВК №67 (Чуднів) 28 лютого зареєструвала спостерігача від кандидата в президенти Юлії Тимошенко - Ревелюка Володимира Васильовича .

Як повідомляв Житомир.info, Центральна виборча комісія затвердила календарний план виборів президента, в якому вказується, що голосування проходитиме з 8:00 до 20:00 31 березня 2019 року. Після цього окружні комісії зобов'язані до 5 квітня включно встановити підсумки голосування в округах, а ЦВК до 10 квітня включно має визначити результати по Україні. 8 березня ЦВК затвердила форму і текст виборчого бюлетеня на виборах президента 31 березня 2019 року: бюлетень з прізвищами 39 кандидатів буде довжиною 80 см.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОВК вибори ЦВК спостерігачі  
Матеріали по темі