Новини компаній

​Де вигідно купити пакети банан оптом в Україні

27 March 2019, 10:26

На ринку пакувальної продукції України представлений широкий асортимент виробів українських та закордонних виробників. Кульки розрізняються видом, призначенням, матеріалом, вартістю, різновидом ручок. Перш ніж купити ту чи іншу модель необхідно попередньо визначитися для яких цілей вона буде використовуватись. Популярністю і затребуваністю, як в Житомирі, так і в інших регіонах України користуються поліетиленові пакети типу банан, які характеризуються: презентабельністю, міцністю, щільністю, практичністю, функціональністю.

Їх відмінними характеристиками є прямокутна форма і вирубні ручки. Пакети банан широко використовують торговій сфері та побуті. В них упаковують фірмові товари, негабаритне обладнання, цифрову техніку, подарунки, сувеніри, продукти харчування, одяг та інші товари.

Іміджева реклама компанії на пакетах банан

В успішному просуванні бізнесу вирішальне значення має грамотна подача інформації про компанію-рекламодавця та донесення її до широкого загалу. Серед численних маркетингових ходів, друк реклами на поліетиленових пакетах банан є одним з найбільш вигідних з економічної точки зору і дієвих способів просування товарів і послуг. Їх відносять до найбільш доступних пакетів еліт-класу. Свою специфічну назву вони отримали завдяки овальним вирубним ручкам.

Така упаковка з поліетилену виглядає більш презентабельно, ніж, наприклад, паперова. Крім того поліетиленові пакети мають ряд переваг: здатність не пропускати вологу, стійкість до жирів, еластичність, високу міцність, довговічність. Такий набір позитивних якостей сприяє багаторазовому і тривалому використанню пластикових пакетів, тому нанесена на них інформація про компанію буде працювати довго і продуктивно.

Ці пакети можна зустріти на презентаційних заходах компаній, тренінгах та семінарах. Вони також використовуються для реалізації негабаритних дорогих виробів, техніки, аксесуарів, косметики і предметів гардероба. Крім того, фірмові презенти від компанії, матеріали, що роздаються на виставках і конференціях, також подаються в упаковці «банан», що підвищує статус і авторитетність компанії, позитивно впливаючи на бізнес. Тому при плануванні корпоративних заходів, акцій чи участі у виставках підприємства відводять певний бюджет на виготовлення представницьких пакетів банан з логотипом компанії.

Пакети банан з поліетилену високого тиску відрізняються гладкістю, глянцем, відсутністю шарудіння і зім’ятості. Але там, де важливіший параметр міцності, варто віддати перевагу поліетилену низького тиску.

Де можна вигідно купити пакети банан з логотипом

Пакети банан поліетиленові купити оптом за невисокою ціною в Україні, дуже вигідно на виробництві УкрПак – сайт компанії https://www.ukrpak.com . Покупцям Житомира та інших регіонів України пропонуються вироби, які мають оптимальні експлуатаційні характеристики і ціну. В процесі виробництва використовуються якісна сировина, що забезпечує кулькам міцність, зносостійкість, довговічність.

Моделі для посилення міцності можуть мати подвійні проклеєні ручки, які забезпечують надійну і комфортну носку. Ручки зручно розміщуються в руці. Замовникам з України пропонується вибір модифікацій, розмірів, забарвлень, варіантів друку логотипу.

Пакети з логотипом оптом можна купити не тільки в, Житомирі, а й по всій Україні. Модельний ряд дозволяє підібрати підходящий кульок в залежності від події або продукції, що буде пакуватися. Готові партії виробів відправляються по містах України.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі