Події

На трасі у Житомирській області, де мітингують селяни, сталася ДТП

27 March 2019, 13:31

На трасі Київ – Чоп у Коростишівському районі Житомирської області 27 березня сталася дорожньо-транспортна пригода.

Про це на сторінці Facebook-групи «Varta1 - Варта1 (офіційна спільнота)» повідомила Альона Солодовник. Вона зазначила, що ДТП сталася на ділянці шляху, де сьогодні мітингують селяни, перекриваючи трасу. Користувач також оприлюднила відео з місця події.


Відео Альони Солодовник

У прес-службі патрульної поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info розповіли, що учасниками ДТП стали два автомобілі: один з них пропускав пішохода, інший ззаду вдарив першого.

«27 березня, о 09.20 год. на 102 км автодороги Київ – Чоп сталася ДТП. Водій автомобіля Subaru, 1984 року народження, керуючи автомобілем, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, не дотримався дистанції, внаслідок чого здійснив зіткнення з автомобілем Kia Rio, який стояв у нерухомому стані в попутному напрямку, перед нерегульованим пішохідним переходом, пропускаючи пішохода. Водій Kia також 1984 року народження. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. Потерпілих немає», – розповіла Житомир.info т.в.о. старшого інспектора прес-служби управління патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Станом на 12.45 год. рух на трасі був відновлений.

Як повідомляв Житомир.info, 27 березня 2019 року на трасі Київ – Чоп жителі села Козіївка Коростишівського району Житомирської області перекрили рух транспорту на пішохідному переході, внаслідок чого утворився затор. Мітинг селян розпочався об 11.00 год., тобто після того, як сталася ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ - Чоп  
Матеріали по темі