Політика

Депутати міської ради агітують за кандидатів у президенти в навчальних закладах Житомира

27 March 2019, 16:27

У навчальних закладах Житомира депутати міської ради проводять зустрічі, агітуючи за кандидатів у президенти.

Зокрема, 26 березня голова фракції Опозиційного блоку в Житомирській міській раді, очільниця комісії із соціально-гуманітарних питань Наталія Леонченко повідомила про зустрічі в педагогічних колективах, де вона агітує за кандидата в президенти Юрія Бойко як його довірена особа по округу №62 (Житомир).

«Останнім часом як довірена особа кандидата на посаду Президента України Юрія Бойка провела понад 40 зустрічей у педагогічних колективах навчальних закладів міста. Говоримо на теми, які хвилюють вчителів, а це, передусім, питання освітньої реформи, реорганізації та матеріально-технічного забезпечення закладів, заробітної платні, дефіциту кваліфікованих кадрів тощо. Багато питань працівники шкіл і садочків ставлять щодо передвиборчої програми Юрія Бойка: про встановлення миру в Україні, тарифну політику і ціни на енергоносії, зовнішньополітичний курс держави, розвиток економіки, реформи. Радію, що більшість працівників освітньої сфери схвально ставляться до нашого кандидата, і чисельність наших прихильників зростає з кожною такою зустріччю! Разом переможемо!», - пише Наталія Леонченко.

За кандидата в президенти Юлію Тимошенко агітують в навчальних закладах й голови фракцій ВО «Батьківщина» Любов Цимбалюк (в міській раді) та Володимир Кропивницький (в обласній раді), а також депутат Житомирської міської ради від цієї політсили Тетяна Онопрієнко. Про чергову таку зустріч 26 березня повідомила Цимбалюк, до цього буле ще кілька публікацій про агітаційні зустрічі з освітянами.

«Ми і надалі продовжуємо спілкуватися з мешканцями нашого міста. Разом із депутатами ВО “Батьківщина” Володимиром Кропивницьким та Тетяною Онопрієнко провели ряд зустрічей. Спілкування приємне та позитивне, з побажаннями, що Весна Переможе! Справді, #ВеснаПереможе!#ЮляТимошенко-Наш Президент!», - пише Любов Цимбалюк.

Нагадаємо, ввечері 23 березня стовпи та дерева на Старому бульварі та вулиці Пушкінській обклеїли плакатами з передвиборчою агітацією кандидата Петра Порошенка.

Як повідомляв Житомир.info, 8 березня ЦВК затвердила форму і текст виборчого бюлетеня на чергових виборах президента: бюлетень з прізвищами 39 кандидатів буде довжиною 80 см. Голосування на президентських виборах проходитиме з 8:00 до 20:00 31 березня 2019 року. До речі, не всі житомиряни вірять у чесні вибори та знають кількість прізвищ у бюлетені для голосування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори кандидат "Батьківщина" Опоблок агітація Леонченко Цимбалюк 
Матеріали по темі