Політика

Скільки минулого року заробили підприємницькою діяльністю нові депутати Житомирської міської ради

28 March 2019, 10:30

Депутат Житомирської міської ради Владислав Пучич (фракція Блоку Петра Порошенка) минулого року отримав 92 тис. 669 грн доходів від зайняття підприємницькою діяльністю.

Декларацію за 2018 рік Пучич оприлюднив 27 березня.

Із зазначеної суми 74 тис. 669 грн йому виплатив Фонд інновацій та розвитку, засновником якого є грузинський політичний діяч Георгій Вашадзе. Вашадзе також є співавторам проекту WikiInvestigation, в якому Владислав Пучич – координатор розслідувань у Житомирській області.

18 тис. грн Пучич отримав від зареєстрованої в Києві громадської організації «Інститут розвитку суспільних інновацій», яка декларує допомогу в реалізації суспільних ініціатив. Керівником ГО є Буйницька Зоя Володимирівна, вона ж очолює Луганську обласну організацію партії «Демократичний альянс», а Владислав Пучич є керівником Житомирської обласної організації цієї партії.

Депутат також декларує 60 грн, отриманих за донорство крові, та 103 грн кешбеку від ПАТ «Універсал банк».

Дружина Юлія Пучич за минулий рік отримала 1 тис. 515 грн зарплати в ТОВ «Північ-спецодяг» та 18 тис. 920 грн страхових виплат від управління праці та соцзахисту Корольовської райради.

Готівкою депутат декларує 18 тис. грн та ще 61 тис. 128 грн на рахунку в «Приватбанку».

Владиславу Пучичу з 2002 року належить 50% власності у двох житомирських квартирах – 30 кв.м та 78 кв.м. Співвласником обох квартир є Авер'янов Ілля Михайлович.

Іншої нерухомості та власного автотранспорту родина депутата не має.

Віталій Кирилюк, який теж став депутатом Житомирської міської ради в 2018 році, задекларував за минулий рік 1 млн 270 тис. 192 грн доходів, отриманих від підприємницької діяльності, та 70 тис. 850 грн гонорарів за цивільно-правовими угодами. Зарплата його дружини за рік становила 133 тис. 199 грн.

Готівкою депутат з фракції Об’єднання «Самопоміч» декларує 36 тис. доларів та 40 тис. гривень, у дружини – 25 тис. грн готівки.

Де проживає депутат у Житомирі – невідомо, в декларації вказаний лише один об’єкт нерухомості – будинок площею 78,2 кв.м у Пулинах, який з 1994 року перебуває у спільній власності дружини Кирилюка.

21 грудня 2018 року Віталій Кирилюк став власником автомобіля Skoda Octavia A5 2011 р.в., який за 290 тис. грн купив у заступника голови облдержадміністрації Олексія Ясюнецького.

Нагадаємо, 27 грудня 2018 року депутат міської ради Віталій Кирилюк оприлюднив свою декларацію за 2017 рік, Владислав Пучич, який став депутатом на два місяці раніше Кирилюка, декларацію за 2017 рік не оприлюднював.

Як повідомляв Житомир.info, 25 жовтня 2018 року члени міської виборчої комісії одноголосно підтримали постанову про обрання депутатом Житомирської міськради від Блоку Петра Порошенка активіста Владислава Пучича, який став депутатом після смерті Володимира Башека. На сесії міської ради 18 грудня голова Житомирської міської виборчої комісії оголосила постанову про визнання Віталія Кирилюка обраним депутатом від партії «Об’єднання «Самопоміч» замість Володимира Карпенка, який написав заяву про складання свої повноважень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: декларація Пучич Кирилюк  
Матеріали по темі