ДОПОМОГА

У Коростені збирають кошти на лікування бійця, який лежить у реанімації після важкого поранення

29 March 2019, 12:17

Боєць 30-ї окремої механізованої бригади імені Острозького (м. Новоград-Волинський) Олексій Ярошенко отримав важке поранення і потребує вартісного лікування.

Про це 29 березня повідомила адміністратор групи у фейсбук «Допомога пораненим військовим Житомирщини» Марія Уланова.

«Нашого захисника з 30-ї бригади важко поранено! Надіємося на вашу підтримку родини...», - написала вона і прикріпила допис однокласниці бійця Ольги Заєць, яка організувала збір допомоги.

«Потрібна допомога випускнику школи-гімназії №2 імені Сингаївського Ярошенку Олексію Юрійовичу, який нещодавно отримав важке поранення голови. Перебуває в реанімації Харківського військового шпиталю в тяжкому стані», - пише жінка.

У коментарі Житомир.info коростенська волонтерка Ольга Цибуля розповіла, що Олексію 27 років. 25 березня 2019 року він отримав важке поранення в голову в селищі Луганське Донецької області. Нині боєць перебуває в реанімації непритомний у важкому стані. Кошти потрібні на подальші лікування та реабілітацію.

Кошти можна перераховувати на карту ПриватБанку сестри Марини:

5168 7573 5617 1605 (Ярошенко Марина Юріївна).

Нагадаємо, 6 лютого 2019 року під час виконання службових обов’язків отримав тяжке поранення випускник Житомирського державного університету Франка Михайло Холод.

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2019-го збирали гроші для онкохворого учасника бойових дій, жителя Чуднівського району Олександра Лозового.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: боєць АТО 30 бригада Ярошенко  
Матеріали по темі