Суспільство

Житомирський ведучий став продюсером Миколаївської філії «Суспільного мовлення»

29 March 2019, 15:56

Голова правління Зураб Аласанія та члени правління ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» 25 березня провели співбесіди з кандидатами, котрі взяли участь у відкритому конкурсі на посади менеджера Кропивницької й продюсера Миколаївської філій компанії.

Про це 27 березня повідомляє сайті «UA: Суспільне мовлення».

За результатами цього конкурсу керівниками регіональних дирекцій Суспільного стали: продюсер «Миколаївської регіональної дирекції» — Рубан Олександр Валерійович; менеджер «Кропивницької регіональної дирекції» — Карпов Костянтин Борисович.

«Олександр Рубан у 2017 році почав працювати в Житомирській філії Суспільного старшим редактором. Має вищу освіту за спеціальністю «Соціальна педагогіка». У 2018 році став редактором творчої групи «Тема дня» телеканалу UA: Житомир. Здобув досвід роботи випусковим редактором і ведучим новин, а також ведучим та редактором теле- й радіоефірів. Був обраний головою редакційної ради Житомирської філії Суспільного», - йдеться у повідомленні.

За 2018 рік Олександр Рубан отримав в Житомирській філії суспільного 93 тис. 61 грн зарплати.

Як повідомляв Житомир.info, в грудні 2017 року за результатами конкурсу менеджером Житомирської філії Суспільного став Артур Самарцев, який з 1 вересня 2017 року був в.о. директора філії, а посаду продюсера отримав Володимир Ладижець, який раніше працював на місцевому телеканалі СК1.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Суспільне телебачення НСТУ  
Матеріали по темі