Фоторепортаж

Ранкове голосування на дільниці в центрі Житомира. Фоторепортаж

31 March 2019, 11:22

Ранкове голосування на виборчій дільниці №181418 у фойє Житомирського автошляхового коледжу по Великій Бердичівській, 2 було не вельми активним. Першими почали приходити люди поважного віку, однак була і молодь.

Фотокореспондент Житомир.info пробула на дільниці близько години: з 9.20 до початку 11-ї. Ближче до 10-ї люди почали сходитись активніше. Майже всі заходили до кабінок зі своїми ручками.

Члени ДВК не дозволили зайти до кабінки дитині років 10 за матір’ю, а чоловікові – за нетверезим товаришем, який просив допомоги, щоб розібратися з бюлетенем. Як мінімум двоє виборців не знайшли себе у списках. Один з них стверджував, що його стабільно нема у списках вже близько 15 років. Поновитися у списках виборців чоловік не намагався.

Нагадаємо, за даними Центральної виборчої комісії, 31 березня на території Житомирської області діє 1452 виборчі дільниці, в Житомирі – 106. Орієнтовна кількість виборців: Житомир - 166 744, область - 962 381.

Станом на 10.00 поліція вже зафіксувала 6 повідомлень про порушення на виборах у Житомирській області, в тому числі спробу винесення бюлетеня з дільниці. Безпеку і правопорядок у день виборів у Житомирській області охороняють 2168 працівників поліції, 150 військовослужбовців Нацгвардії та 350 "дружинників". У «день тиші», 30 березня, поліція Житомирської області зареєструвала два повідомлення за виявленими у мережі Інтернет матеріалами про можливі порушення.

Як повідомляв Житомир.info, 31 березня в Україні проходять вибори президента. Виборчі дільниці відкрилися о 8 ранку (за літнім часом). З перших хвилин виборів ОПОРА в Житомирській області фіксує нестачу скриньок та голосування без паспортів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори виборець дільниця  
Матеріали по темі