Влада

Голова ОДА та мер Житомира прибрали з Facebook фото з бюлетенями біля скриньок для голосування

31 March 2019, 14:14

Станом на 13:50 мер Житомира Сергій Сухомлин та голова Житомирської ОДА Ігор Гундич прибрали зі своїх сторінок у Facebook фотографії з бюлетенями біля скриньок для голосування.

Фото були замінені після брифінгу начальника головного управління Нацполіції в Житомирській області Вячеслава Печененка, де він повідомив, що поліція вже перевіряє інформацію про знімки в соцмережах чиновників з розгорнутими бюлетенями.

Скріншот Facebook-сторінки мера вранці

Скріншот Facebook-сторінки голови ОДА вранці


Нагадаємо, вранці 31 березня голова ОДА Ігор Гундич, мер Житомира Сергій Сухомлин та віце-прем'єр-міністр Генндаій Зубко разом із дружиною Людмилою молилися в Свято-Михайлівському кафедральному соборі, а потім Гундич та Сухомлин виклали фото з виборчих дільниць з розгорнутими бюлетенями біля скриньок. До речі, фото Ігоря Гундича з бюлетенем і досі є на сайті облдержадміністрації.

Фото з сайту ОДА

Як повідомляв Житомир.info, станом на 10.00 поліція вже зафіксувала 6 повідомлень про порушення на виборах у Житомирській області, в тому числі спробу винесення бюлетеня з дільниці. На брифінгу 31 березня начальник ГУНП Вячеслав Печененко розповів про голосування за мерця, порваний бюлетень і «галочки» посадовців. Явка виборців у Житомирі станом на 13:00 становить 30,6%.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори бюлетень Сухомлин Гундич  
Матеріали по темі