Економіка

​Київська фірма отримає 12 млн грн за обслуговування світлофорів, метеостанцій та знаків на дорогах Житомирської області

1 April 2019, 16:21

Служба автомобільних доріг у Житомирській області провела тендер та уклала договір з підрядником на послуги зі встановлення та заміни дорожніх знаків, обслуговування світлофорних об’єктів та систем метеоспостереження. Дані послуги упродовж року ТОВ «Дорекс-Безпека руху» надаватиме за 11,9 млн грн.

Інформація про проведений тендер опублікована на ресурсі ProZorro. Оголошення про проведення відкритих торгів Служба автодоріг у Житомирській області розмістила наприкінці січня 2019 року. На участь у тендері надійшло три пропозиції, одну з яких тендерний комітет відхилив. 13 березня відбулась процедура розкриття пропозицій, за результатами якої було обрано найвигіднішу. Тож переможцем стала пропозиція в 11 млн 930,5 тис. грн від київської фірми – ТОВ «Дорекс-Безпека руху», з якою 1 квітня Служба автодоріг у Житомирській області уклала відповідний договір.

У технічному завданні тендерної документації зазначається про закупівлю послуг з обслуговування протягом 12 місяців центрального управляючого пункту автоматизованої системи управління дорожнім рухом та контролю за станом покриття, 8 метеостанцій на трасі М-06 Київ – Чоп та однієї на трасі М-21 Виступовичі - Житомир - Могилів-Подільський, а ще 90 світлофорів на цих трасах. Також до замовлених послуг включили обслуговування, встановлення та заміну дорожніх знаків на усіх дорогах державного значення у Житомирській області.

За даними ресурсу YouControl, ТОВ «Дорекс-Безпека руху» – київська фірма, зареєстрована у 2007 році, основний вид діяльності – будівництво доріг та автострад. Керівник - Михайло Лех, кінцевий бенефіціарний власник – Дмитро Чубатий. Статутний капітал ТОВ «Дорекс-Безпека руху» становить 200 тис. грн, з яких 85% - частка словацької компанії «Хайтікон».

Як повідомляв Житомир.info, САД оголосила тендер вартістю 213 млн грн на поточний середні ремонт дороги від Житомира до Черняхова: аукціон планують провести у травні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога траса САД тендер обслуговування світлофор метеостанція дорожній знак  
Матеріали по темі