Політика

У Бердичівському районі на одну з дільниць приїхала голова райради з посвідченням журналіста, поліція проводить перевірку

2 April 2019, 15:28

31 березня 2019 року на одну з виборчих дільниць в Бердичівському районі приїхала голова райради Софія Томашевська з посвідченням журналіста.

Про це Житомир.info розповіли читачі.

Керівник прес-служби ГУ Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко зазначила, що правоохоронці отримали заяву від голови однієї з виборчих дільниць про прибуття до приміщення в якості журналіста голови райради, проте на разі опитуються всі свідки.

«31 березня близько 11.00 до поліції надійшло повідомлення від голови однієї з виборчих дільниць Бердичівського району про прибуття до приміщення ДВК в якості журналіста голови районної ради та озвучення нею безпідставних звинувачень членів комісії у порушенні виборчого законодавства. На місце події для перевірки інформації виїздили працівники групи реагування патрульної поліції. Під час першочергових дій було встановлено, що вказана особа зареєструвалась як журналіст всеукраїнського видання «Солідарність», але довго на дільниці не затрималась. Вказана подія зареєстрована Бердичівським відділом поліції. Проводиться перевірка, у тому числі щодо статусу журналіста та конкретних дій на дільниці. На разі опитуються усі члени комісії», - прокоментувала Алла Ващенко.

13 грудня 2017 року на сайті Житомирської облради був оприлюднений протокол про те, що під час чергової сесії 2 листопада 2017 року голова облради Володимир Ширма поінформував депутатів про кадрові зміни в області – головою Бердичівської районної ради обрана Томашевська Софія Броніславівна.

Скрін з сайту Бердичівської райради

Як повідомляв Житомир.info, відповідно до інформації на сайті Верховної Ради, станом на 9 січня 2018 року, Софія Томашевська є в списку помічників нардепа-мажоритраника від Житомирської області Олександра Ревеги.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Томашевська райрада дільниця вибори  
Матеріали по темі