Влада

Мер Житомира розпорядився створити робочу групу, яка перевірить готовність до початку купального сезону

2 April 2019, 17:58

Міський голова Сергій Сухомлин утворив робочу групу з перевірки місць масового відпочинку населення на водних об’єктах Житомира та проведення місячника з дотримання правил безпеки на водних об’єктах.

Розпорядження «Про утворення робочої групи з перевірки місць масового відпочинку населення на водних об’єктах міста та проведення місячника з дотримання правил безпеки на водних об’єктах міста» мер Житомира підписав 27 березня 2019 року.

«З метою попередження нещасних випадків і надзвичайних ситуацій на водних об’єктах міста, своєчасної підготовки місць масового відпочинку населення на водних об’єктах до початку купального сезону у відповідності з Правила охорони життя людей на водних об’єктах України, затвердженими наказом Міністерства внутрішніх справ України від 10.04.2017 №301 утворити робочу групу з перевірки місць масового відпочинку населення на водних об’єктах міста у складі згідно з додатком», - йдеться у документі.

Робоча група до 5 травня має перевірити місця масового відпочинку, а управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення повинно розробити та затвердити план підготовки і проведення місячника з дотримання правил безпеки на водних об’єктах, який проходитиме з 15 червня по 15 липня 2019 року.

У складі робочої групи, яку очолює заступник мера Вікторія Краснопір, десять посадовців.


Як повідомляв Житомир.info, у 2018 році робочу групу з перевірки місць масового відпочинку також очолювала заступник мера Житомира Вікторія Краснопір.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розпорядження робоча група перевірка водні об'єкти  
Матеріали по темі