Влада

Мер Житомира продовжив строк відсторонення Рогожина від посади керівника теплокомуненерго ще на два тижні

3 April 2019, 09:36

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин продовжив строк відсторонення від посади керівника КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитра Рогожина до 12 квітня.

Відповідне розпорядження мер підписав 1 квітня.

«Відсторонити Рогожина Дмитра Володимировича від посади директора комунального підприємства «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради до 12 квітня 2019 року (включно)», – йдеться у розпорядженні.

Виконувати обов’язки керівника «Житомиртеплокомуненерго», відповідно до розпорядження, буде головний інженер цього підприємства Валерій Васильович Бужинський.

Нагадаємо, 26 березня 2019 прес-служба прокуратури Житомирської області інформувала, що Корольовський суд м. Житомира задовольнив клопотання прокуратури про арешт земельної ділянки та автомобіля Mitsubishi, які належать керівникові комунального підприємства, обвинуваченого в розтраті 268 тис грн.

Як повідомляв Житомир.info, керівнику «Житомиртеплокомуненерго» Дмитра Рогожина 12 жовтня 2018 року повідомили про підозру у розтраті коштів підприємства. 17 жовтня 2018 УСБУ повідомило, що спільно з прокуратурою викрило на розтраті чверть мільйона бюджетних коштів посадовця КП «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради. Мова йшла про тендери з НВП «Техноцентр» зі Львова. За даними СБУ, голова тендерного комітету штучно формував умови конкурсних торгів для перемоги визначеної бізнес-структури. Для цього до переліку закупівель вносилася специфічна продукція, яка виготовлялася саме цим підприємством, але була не потрібна для виконання комунальниками ремонтних робіт.

Як повідомляв Житомир.info, 12 листопада 2018 Житомирський апеляційний суд відсторонив Рогожина від займаної посади до 12 лютого 2019 року. 26 лютого 2019 прокуратура області повідомила, що СБУ завершила розслідування про розтрату коштів керівником «Житомиртеплокомуненерго» Дмитром Рогожиним, якому тоді суд продовжив строк відсторонення від посади до 12 березня 2019 року.15 березня 2019 мер Житомира Сергій Сухомлин розпорядився відсторонити від посади Дмитра Рогожина до 30 березня 2019 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Рогожин відсторонення розпорядження мер Сухомлин «Житомиртеплокомуненерго»  
Матеріали по темі