Здоров'я

3 роки виповнилося медичному центру «Мати та дитина» у Житомирі

4 April 2019, 11:56

3 роки тому мережа медичних центрів «Мати та дитина» відкрила нову клініку в Житомирі, яка є беззаперечним флагманом з репродуктивної медицини.

В день народження клініки лікарів та персонал центру приходили вітати щасливі родини, які поповнилися довгоочікуваними діточками.

«Ми любимо свою роботу та своїх пацієнтів. А вони люблять нас, бо ми даруємо їм щастя. Таку довгоочікувану радість. Саме тому у нас такі високі показники», - говорить Анастасія Нікітіна, завідуюча філії медичного центру «Мати та дитина» у Житомирі.

«Наші основні спеціалізації - це лікування безпліддя, спостереження вагітності, мамологія, гінекологія, урологія, андрологія, а також лабораторна генетична діагностика. Тобто ми допомагаємо не тільки вилікуватися від безпліддя, стати батьками, а допомагаємо під час вагітності, після цього. Крім того, у минулому році відкрили педіатричне відділення», - розповіла завідуюча філії медичного центру «Мати та дитина» Анастасія Нікітіна

Досвідчені лікарі медичного центру «Мати та дитина» чекають на майбутніх батьків за адресою вул. Бердичівська, 43. Додаткову інформацію можна отримати на сайті: www.mdclinics.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі