Влада

Начальник ТТУ в суді оскаржує розпорядження мера Житомира про догану

4 April 2019, 12:21

Начальник комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Євгеній Демчик у суді оскаржує розпорядження мера Сергія Сухомлина про догану.

25 березня 2019 року Корольовський районний суд прийняв до розгляду та відкрив провадження у цивільній справі за позовом Демчика Євгенія Олександровича до Житомирського міського голови Сухомлина Сергія Івановича та Житомирської міської ради про визнання протиправним та скасування розпорядження про накладення дисциплінарного стягнення.

У позовній заяві Демчик просить визнати протиправним та скасувати розпорядження міського голови №205 від 21.02.2019 р. про накладення на нього дисциплінарного стягнення.

На сайті міської ради це розпорядження станом на 4 квітня не оприлюднене.

Судове засідання для розгляду справи по суті призначене на 24 квітня 2019 року.

Скіншот з ухвали Корольовського райсуду

Нагадаємо, 22 лютого на зборах трудового колективу ЖТТУ депутат Житомирської міської ради, член наглядової ради цього комунального підприємства Владислав Пучич повідомив, що керівник трамвайно-тролейбусного управління Євгеній Демчик отримав догану від міського голови.

Як повідомляв Житомир.info, в жовтні 2017 року директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін подав судовий позов про визнання незаконним та скасування розпорядження мера Сергія Сухомлина, яким керівник водоканалу отримав догану.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Демчик суд ТТУ догана  
Матеріали по темі