Суспільство

За три місяці в Житомирській області розшукали майже сотню дітей, «найпроблемніший» вік – 13-15 років

4 April 2019, 17:30

За три місяці в Житомирській області розшукували 94 дитини, 90% зниклих знайшли уподовж доби.

Про це 4 квітня у фейсбук повідомила ювенальна превенція Житомирської області.

«З початку року поліцією Житомирщини розшукувалось 94 дитини. Поліцейські повернули 90% зниклих дітей упродовж доби, а на встановлення місця знаходження 8 дітей було потрібно більше часу та ресурсів», - поінформувала «дитяча» поліція.

За повідомленням, мандрували діти у віці:
  • до 10 років - 26;
  • з 10-12 років - 11;
  • з 13 до 15 років - 33 (більш як третина, ред.);
  • з 15 до 17 років - 24 .

«Основними причинами залишення дітьми місця проживання є: любов до мандрівок, конфлікти в родині або з однолітками, кохання», - зазначають фахівці.

Досі в розшуку перебуває шестирічний мешканець Коростишівського району Олексій Костюшко. Дитина 1 лютого пішла гратися до річки і зникла. Водолази шукали його тіло на дні водойми, але так і не знайшли.

«Якщо Ви володієте будь-якою інформацією про місце знаходження хлопчика, повідомляйте до поліції за номером «102», - просять інспектори ювенальної превенції.


Як повідомляв Житомир.info, навесні 2018-го майже через три тижні розшукали юнака і дівчину з міста Малин Житомирської області, які поїхали до Одеси, винаймали там житло і підробляли. За один тиждень лютого 2019 року житомирські поліцейські повернули додому 10 підлітків-мандрівників: один з них попався на крадіжках.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ювенальна превенція розшук дитина  
Матеріали по темі