Місто

​Житомирський водоканал придбає каналізаційних люків майже на півмільйона гривень

5 April 2019, 15:16

КП «Житомирводоканал» провів тендер на придбання каналізаційних люків. За 170 шт чавунних виробів підприємство очікувало заплатити близько 480 тис. грн. Проте на тендері найвигіднішою виявилась пропозиція у 439 тис. грн від рівненської фірми – виробника чавунних та сталевих виробів.

Тендер на придбання каналізаційних люків КП «Житомирводоканал» оголосило 22 березня. 1 квітня відбулась процедура розкриття пропозицій. У торгах участь взяли три фірми. Тендер виграла рівненська фірма - ПП «ПАТАР» з остаточною пропозицією 439 тис. 168,26 грн. Нині переможець торгів очікує відповідного рішення.

За даними ресурсу УouControl, ПП «ПАТАР» зареєстроване в місті Рівне, основний вид діяльності – виробництво чавуну, сталі та феросплавів.

Нагадаємо, у 2019 році житомирський водоканал готується до масштабної реконструкції водогону – планують замінити 9,5 км трубопроводу з застосуванням сучасних технологій, які дозволять не розкопувати вулиці.

Як повідомляв Житомир.info, у 2019 році КП «Житомирводоканал» планує розпочати реконструкцію очисних споруд та водонасосної станції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал люк каналізація  
Матеріали по темі