Влада

У райцентрі Житомирської області тестують басейн, ремонт якого за сім років подорожчав на 3 мільйони

5 April 2019, 16:17

У селищі Ємільчине Житомирської області тестують новий басейн, побудований у спорткомплексі «Юність».

Про це 5 квітня повідомила прес-служба Житомирської обласної ради з посиланням на фейсбук-сторінку голови облради Володимира Ширми.

«Як повідомили у Ємільчинській селищній раді, після завершення внутрішніх ремонтних робіт басейн у спорткомплексі «Юність» зараз тестують. Його заповнили водою та випробовують обладнання», - йдеться у повідомленні.

В облраді нагадують: на облаштування басейну залучено більше 9 млн грн (виділено редакцією), з яких 6 млн грн – кошти ДФРР, 2 млн грн – субвенція на розвиток інфраструктури, ще 1 млн грн – кошти місцевого бюджету.

Нагадаємо, тендер на будівництво басейну Ємільчинська селищна рада провела ще влітку 2012 року. Участь у тендері взяло лише одне підприємство – житомирське ТОВ «АртХаус», яке мало намір побудувати басейн за 6 млн. 654 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, Ємільчинський район – «рідний» район Володимира Ширми. З травня по листопад 2015 року він очолював Ємільчинську РДА. 26 листопада 2015 року на сесії облради Ширму обрали першим заступником голови Житомирської обласної ради, а 26 вересня 2016 року - головою облради (фракція Блоку Петра Порошенка).

У лютому 2019 Романівська ДЮСШ уклала з фірмою «АртХаус» договір на 55 млн грн щодо будівництва басейну та облаштування фізкультурно-оздоровчого комплексу в селищі Романів Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ємільчине Ширма басейн АртХаус  
Матеріали по темі