Місто

Працівники «Кромберг енд Шуберт» долучилися до благодійного забігу «Біжу за життя»

7 April 2019, 15:56

До благодійного забігу на підтримку онкохворих дітей «Біжу за життя», який 6 квітня відбувся у Житомирі, долучились безліч містян, серед них цілі команди компаній та підприємств. У фірмових футболках від заводу «Кромберг енд Шуберт» біжать і його працівники. Вони діляться, що раді підтримати таку ініціативу та представляти компанію.

«Я біжу вже вдруге від нашого підприємства «Кромберг енд Шуберт». В першу чергу, хочу підтримати онкохворих діток, у другу чергу, зробити певний виклик собі, чи я зможу це все пробігти та подолати дистанцію. У мене все вийшло і я повністю задоволений результатом і ще й з таким гарним наміром», - розповідає працівник «Кромберг енд Шуберт» Віталій.


«Відчуття у мене позитивні, дуже багато адреналіну. Ми прийшли, щоб підтримати наших діток, щоб вони були здорові та все було у них добре», - каже працівниця компанії Світлана.

«Діти - наше майбутнє, а ми віримо у світле майбутнє нашої країни», - додає її співробітниця Марина.

Організатори забігу зазначають, що радіють такій активності місцевих підприємств.

«Ми хочемо допомогли у лікуванні наших маленьких житомирян, які лікуються в онкогематологічному відділенні обласної дитячої лікарні, тобто побороти онкохвороби, тому що лікування досить дороговартісне і діти місяцями лежать у лікарнях. Очікували багато учасників, але наші сподівання перевершені, тому що біжать не тільки громадяни, біжать цілі колективи магазинів, банків, різних компаній і це дуже приємно», - каже начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук.

Благодійні внески, зібрані під час забігу, будуть передані до онкогематологічного відділення Житомирської обласної дитячої лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: забіг акція  
Матеріали по темі