Політика

Начальник управління Житомирської ОДА відповіла на закиди керівника облорганізації «Батьківщина» щодо поїздок у Москву

8 April 2019, 15:25

Керівник управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОДА Світлана Гресь цьогоріч десять разів їздила в Москву, і скоро її затримає СБУ.

Про це депутат Житомирської обласної ради, керівник обласної організації ВО «Батьківщина» Анжеліка Лабунська написала 8 квітня на своїй сторінці у Facebook.

«Команда Порошенко в Житомирській області: директор департаменту Житомирської ОДА Світлана Гресь, керівник штабу Порошенка в Попільнянському районі, типу дитячий письменник: раніше працювала в Києві в інституті вірусології, тільки в цьому році 10 раз в Москву їздила через Мінськ, питання навіщо? СБУ порушило кримінальну справу, завтра повинні заарештувати! Питання до СБУ, а де ви були раніше, чим вона займалася, і багато іншого? !!! Ви СБУ перетворили на розправу над політичними опонентами і обдиранням бізнесу», - написала Анжеліка Лабунська.


У коментарі Житомир.info начальник управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОДА Світлана Гресь обурилась таким звинуваченням у свій бік.

«Якби я десять разів їздила у Москву, то хто б працював на роботі. Це перше. Якщо пані Лабунська щось десь почула і щось вирішила, вона, як юрист, має подавати на офіційних мережах інформацію, яка перевірена. Я працюю на роботі, СБУ до мене не зверталась, і я нікуди не залучалася», - наголосила Світлана Гресь.

Як повідомляв Житомир.info, 21 лютого 2017 року під час брифінгу голова СБУ Василь Грицак повідомив про викриття групи осіб, які на замовлення Російської Федерації готували різні заходи із дестабілізації ситуації в Україні: СБУ продемонструвала перехоплені телефонні розмови, в яких, зокрема, згадується екс-голова Житомирської облради Анжеліка Лабунська та народний депутат від Житомира Борислав Розенблат. 22 лютого житомирська «Батьківщина» зробила офіційну заяву з приводу дискредитації Анжеліки Лабунської. 23 лютого в приміщенні обласної ради проводили обшуки та виїмку документів. 1 березня цього ж року голова обласної партійної організації заявила, що прихований сепаратизм, в якому її підозрюють, є безпідставним.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Лабунська Гресь Москва  
Матеріали по темі